tirsdag den 25. august 2009

Overskud i hverdagen

I denne sommerferie havde vi lavet en fælles liste over ting, som vi godt kunne tænke os, og børnene havde blandt andet fået skrevet på, at vi skulle tage en tur med Kulhuse-færgen M/F Columbus, når vi var i mormors sommerhus.



Vi måtte faktisk køre en omvej for at komme med over, overfarten er kort og vi har gjort det flere gange før - men det bliver helt opvejet af noget udefinerbart - måske er det hyggen, og måske er det fordi at turen faktisk er ganske malerisk, så vi havde alle høje forventninger.

Det var en smuk sommeraften, og straks da vi kom ombord, så fløj ungerne ud, for de skulle op for at hilse på skipper og hans papegøje. Og så gik snakken ellers, for skipper er en rigtig hyggelig fætter. Der var selvfølgelig mange spørgsmål, og skipper viste gerne, hvordan han kunne styre færgens to motorer.

Så faldt snakken på, at min store dreng havde været på Bakken for at fejre sin fødselsdag dagen før (han er stadig i den alder, hvor fødselsdage er noget, man praler af), og så spurgte skipper, som drengene ville have en karrusel-tur?

Det ville de rigtigt nok gerne, og da vi var kommet ned og havde stillet os i stævnen, så lod skipper færgen tage en 360o snurretur omkring egen akse! Vi var tæt nok på land til, at vi kunne se folk stå og måbe derinde, og drengene var ikke til at skyde igennem bagefter: det er helt sikkert en af feriens allerstørste oplevelser.

Det er virkelig at have overskud i hverdagen, og herfra skal lyde en stor tak til skipper!

Ingen kommentarer: