lørdag den 12. juli 2008

Støttehjul

Jeg har lige fået flg. lille anekdote fra min bror, som er postbud:
Vi har fået nye fronttasker (på størrelse med en kuffert), og der er derfor monteret støttehjul på cyklen, som kan sættes ned ved parkering.

Reaktionerne udeblev ikke ;-)

Jeg kommer cyklende forbi to drenge i en alder, hvor man ikke mere kører med støttehjul. Den ene råber til mig: "SKAL du køre med støttehjul?"....jeg svarer hurtigt. "jeps, det skal man, når man er post", og cykler videre.

Jeg hører svagt han siger til sin ven, at det godt nok er synd for mig, at jeg stadigt skal køre med støttehjul på cyklen ;-)

Lidt senere på dagen ser jeg de samme 2 drenge lidt bagved mig. Jeg er lige kommet ud af en indkørsel, og springer på cyklen og tager støttehjulene op.

Så er det at den ene dreng siger: "Hold kæft det er sejt; han kan slå sine støttehjul op, når han ikke gider bruge dem mere."

Helt ærligt. Så kan man altså ikke lade være at trække lidt på smilebåndet.
Næh, jeg kunne i hvert fald ikke... :-)

onsdag den 2. juli 2008

Pas på falske profeter!

Jeg skrev tidligere under titlen God SOA, at SOA ikke er at spørgsmål om teknik, men om forretning. Det mener jeg stadig, og derfor kan jeg ikke lade være med at henvise til en, som er af samme overbevisning: Ten ways to tell it's not SOA.

Det er en letlæst lille sag, og jeg kunne ikke lade være at grine over udtryk som "JBOWS" (just a bunch of webservices) og "services in silos".